Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 30/10/2020

Scroll to top

Top

Winactie Kimono Super leuke winactie: matching kimono’s voor jou en je bruidsmeisjes!

Winactie Kimono Super leuke winactie: matching kimono’s voor jou en je bruidsmeisjes!

“Wil jij mijn bruidsmeisje zijn?”

Super leuke winactie: matching kimono’s voor jou en je bruidsmeisjes!

Een van de leuke dingen die vooraf gaan aan het daadwerkelijk trouwen is jezelf klaarmaken voor de grote dag samen met je bruidsmeisjes. Een heerlijk moment waar je van kunt genieten samen met je beste vriendinnen! Wat is er nou leuker dan het dragen van matching kimono’s tijdens het klaarmaken? Eén voor jou en voor elk van je bruidsmeisjes. Super fun!

Leuk nieuws! Op de trouwbeurs van Weddingfair in Amsterdam op 28 oktober kun je meedoen aan de Winactie Kimono en een set mooie kimono’s winnen! Wat je daar voor moet doen? Heel simpel: kom naar de beurs!

Wat kun je winnen?
Je wint een set kimono’s, het kledingrek, de beeldige hangers, te linnen tassen én de geschenkverpakkingen. Je bent dus helemaal klaar voor dé vraag aan jouw vriendinnen: “wil jij mijn bruidsmeisje zijn? “

Picture ready
Oké, oké… de winactie is wel iets uitgebreider. De bedoeling is dat je op de beurs een van de mooie kimono’s aantrekt en er dan een selfie mee maakt. Better get picture ready, girl! Plaats deze foto op een van je sociale mediakanalen, waarbij je Weddingfair en je bruidsmeisjes tagt en erbij zet waarom jij de set kimono’s moet winnen. Zo simpel is het!

De Weddingfair beurs in Amsterdam
De Weddingfair beurs is dé trouwbeurs voor aanstaande bruidsparen! De beurs vindt plaats in verschillende plaatsen in het land en dus ook in Amsterdam. Waarom je naar de beurs moet komen? Nou, naast dat je dus niks hoeft te betalen voor het entree en omdat je natuurlijk een leuke set bridal kimono’s kunt winnen, is de beurs ook een goede voorbereiding op jouw grote dag! Op de beurs kun je namelijk vrijblijvend in contact komen met alle trouwspecialisten die je nodig hebt voor de trouwdag, inspiratie op doen voor jouw bruiloft en leuke workshops volgen. Hopelijk zien we je daar!

Laat een review achter

WeddingFair