Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 17/05/2021

Scroll to top

Top

Bruidsmode

Bruidsmode

Trouwjurken, Bruidsjurken, Bruidjes

Personen

web magazine personen

De trouwjurk: romantisch of stijlvolle eenvoud

Grote kans dat je trouwjurk het duurste kledingstuk is dat je in je leven zult aanschaffen, zorg dus dat het ook het mooiste is! Hoe de japon van je dromen eruit ziet is een kwestie van smaak en natuurlijk van het soort trouwdag waarvoor je gekozen hebt. Het belangrijkste is dat je je op de dag van je leven goed voelt in wat je draagt. Laat je gevoel een belangrijke leidraad zijn bij de keuze van je trouwjapon.

Broekpak met Wow-effect. Voor de bruid. Uit de collectie van Emilio Pucci :

Kies een paar bruidszaken, ontwerpers of modellen die qua stijl bij je passen en als je de trouwjapon van je dromen hebt gevonden en je daarin goed voelt, kies daar dan voor en zoek niet verder. Of je jouw trouwjapon nu exclusief laat ontwerpen of de trouwjurk koopt in een speciaalzaak voor trouwjurken, er gaan al gauw een aantal maanden overheen voordat de japon beschikbaar is.

Realiseer je dat je voor een exclusief model en bijzondere stoffen rekening moet houden met vaak lange levertijden en dat bruidsmodezaken meestal maar één exemplaar per maat hebben, zodat de bruidsjurk dus besteld moet worden. Ook zal er een passessie moeten plaatsvinden en als de japon speciaal voor jou ontworpen en gemaakt wordt, zijn dat er zelfs een aantal.

Houdt er rekening mee dat een ‘standaard’ trouwjurk vaak een beetje aangepast moet worden en dat dit meestal niet in de prijs is inbegrepen. En bedenk dat je bij lang niet alle bruidsmodezaken zo naar binnen kunt stappen, bij heel veel zaken kun je pas terecht nadat je een afspraak hebt gemaakt. Het voordeel hiervan is dat men alle tijd voor je heeft. Er is in dit geval meestal een verkoopster die zich exclusief met je bezighoudt en er is een paskamer voor je beschikbaar.

We raden je aan om altijd iemand, die jouw smaak kent en respecteert, mee te nemen als je naar een trouwjapon gaat kijken.

WeddingFair