Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 28/11/2020

Scroll to top

Top

Weddingplanner – Hoofdstuk: Life After

Life After

Gefeliciteerd, jullie zijn getrouwd! Maar de dag is ook opeens voorbij. Jullie hebben er zo lang naartoe geleefd. Maar de dag was fantastisch. Misschien gaan jullie na de bruiloft gelijk op huwelijksreis, of blijven jullie eerst nog een paar dagen thuis. Na het huwelijksreis zijn er een aantal dingen die jullie ook moeten regelen. Breng de stomerij en kies er wel of niet voor om de achternaam van je partner aan te nemen?

OP NAAR HET LIEFDESPARADIJS!

Het is tijd om de huwelijksreis te boeken!
Er zijn een aantal zaken waar jullie op moeten letten wanneer jullie op zoek gaan naar jullie honeymoon.

Zorg als eerste dat jullie op tijd bij jullie werkgever aangeven wanneer jullie op huwelijksreis gaan, zodat dit geen probleem kan worden.
Tegenwoordig worden heel veel huwelijksreizen online geboekt, maar er zijn ook nog zeker reisbureaus die je kunnen helpen. Kijk naar het aanbod van de bedrijven die huwelijksreizen aanbieden. De medewerkers van deze reisbureaus kennen alle locaties als geen ander. Van te voren is het goed om alvast te oriënteren wat voor een soort huwelijksreis jullie zouden willen. Gaan jullie voor avontuurlijk of gaan jullie om te relaxen?

Als jullie er voor kiezen om naar een reisbureau te gaan, is het wel even goed om te kijken of het reisbureau erkend is. Het is wel fijn als alles eerlijk en volgens de regels verloopt. Als het bureau is aangesloten bij de Algemeen Nederlandse Vereniging Reisondernemingen (ANVR), weet je zeker dat het goed zit.

 

Inmiddels kun je ook een zelfstandig reisadviseur bij jullie thuis uitnodigen, dat is helemaal ideaal! De reisadviseur heeft veel ervaring, je hebt zelfs reisadviseurs gericht op huwelijksreizen. Hij of zij bespreekt alle wensen die jullie hebben en gaat op zoek naar een paar opties. Samen met hem of haar boeken jullie de reis en jullie hebben zo ook een persoonlijk contact voor al jullie vragen.

 

Bedenk ook hoelang jullie op huwelijksreis willen, een weekje? Of misschien wel drie weken, het ligt er maar net aan wat jullie willen. Als jullie drie weken willen gaan, kijk dan wel of jullie je zo lang daar kunnen vermaken of daar veel te doen is. Misschien is rondreizen nog een optie (lees roadtrip). Een aantal belangrijke  zaken dus om rekening mee te houden.

 

Nog even wat zakelijke dingen op orde krijgen en dan zijn jullie helemaal klaar om te vertrekken naar het liefdesparadijs!

♥ Lees ook deze leuke blog’s ! ♥

blogpost-motor-weddingplanner
blogpost-roadtrip-weddingplanner

Laat een review achter

WeddingFair