Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 01/12/2020

Scroll to top

Top

Weddingplanner – Hoofdstuk: The Big day

The Big Day

Eind-de-lijk het is zover, jullie grote dag! Na maanden van voorbereiding is het zover, je gaat trouwen met de liefde van je leven. Familie en vrienden komen met jullie liefde vieren. een dag die bestaat uit genieten , van jullie bruiloft en van elkaar.

Mᴀɢɪsᴄʜ ᴠᴇʀᴍᴀᴀᴋ!

Belangrijke momenten in uw leven die u wilt vieren, wilt u het liefst met uw dierbaren delen en voorgoed vastleggen. De photobooth is niet alleen leuk om allerlei foto’s van gasten te hebben als mooie herinnering, het is ook nog eens een accessoire wat je feest nog leuker maakt.

Natuurlijk zijn er de authentieke fotohokjes, die toch wel echt de ultieme fotobelevenis brengen. Maar naast de fotohokjes heb je tegenwoordig ook fotospiegels. Vaak kun je dan ook nog kiezen uit een achtergrond waar jullie voor staan. Hoe die achtergrond eruit zien kun je geheel zelf beslissen en aanpassen op het thema van jullie bruiloft.

Door de geprinte foto’s hebben de gasten een echt aandenken aan jullie mooie dag. Jullie kunnen zelf bepalen hoe jullie deze foto ‘’strips’’ willen vormgeven. Door de leuke en gekke props die je bij de spiegel krijgt ontstaan er nog spontanere foto’s. Naast de geprinte foto’s krijgen jullie ook nog een usb stick met alle foto’s. Zo kunnen jullie zelf ook nog eens op jullie gemak kijken wie er nu allemaal op de foto zijn gegaan.

Een fotospiegel is dubbel zo handig: je kunt voordat je op de foto gaat toch nog even checken of je outfit en je haar nog goed zitten. De foto’s worden verticaal genomen. Dit betekent dat uw gasten volledig op de foto staan, inclusief de prachtige feestoutfit die met veel zorg is uitgekozen. Zo hebben uw dierbare gasten een professionele foto van zichzelf en een bijzondere aandenken aan uw feest!
Daarnaast is een fotogspiegel erg makkelijk als je niet zo veel ruimte hebt. De spiegel is makkelijk te vervoeren en ziet er aantrekkelijk uit. Zo past deze ook nog eens goed in je thema en stijl van de bruiloft.

Magisch vermaak dus!

𝑮𝒆𝒔𝒄𝒉𝒓𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒅𝒐𝒐𝒓 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒔𝒄𝒉𝒆 𝒔𝒑𝒊𝒆𝒈𝒆𝒍
official-facebook-icon-png-4
a25f4f58938bbe61357ebca42d23866f

TIP: ♥
Misschien heb je er nog helemaal niet over nagedacht, maar het is erg handig om een Bridal Emergency Kit op zak te hebben wanneer de grote dag is aangebroken. Allerlei kleine dingen die eventueel goed van pas kunnen komen. Check it out!

♥ Lees ook deze leuke blog’s ! ♥

1[1]
2
6
7
3
8
4

Laat een review achter

WeddingFair