Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 01/12/2020

Scroll to top

Top

Weddingplanner Hoofdstuk: Shopping

Shopping

Jullie gaan trouwen en zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de grote dag. Bij het shoppen voor een bruiloft komt er veel kijken. Welke jurk kies je, hoe lekker wordt de bruidstaart, voor welke kleur ringen gaan jullie en wie gaat jullie dag vastleggen?

Shop bij een van de leveranciers ♥

Flowers don’t tell, they show

Flowers are happiness! Is het tijd voor het kiezen van het bruidsboeket? Kiezen of samenstellen? Het is beiden mogelijk! Wat voor bloemen vind je mooi? Wat voor kleuren passen goed bij je jurk? Het zijn allemaal kleine details die een bruidsboeket helemaal van jouw maken.

Samen met de bloemist kunnen jullie alles bespreken wat jullie mooi vinden en hij of zij zal er een pracht boeket van maken. Bespreek jullie trouwdatum en het seizoen waarin jullie trouwen, dat heeft namelijk invloed op de soorten bloemen die het best zijn om te gebruiken. Bespreek ook de invulling van de dag, is de huwelijksvoltrekking in de ochtend of midden op de dag? Dit kan ook van invloed zijn op de soort bloemen die in je bruidsboeket kunnen.

Zelfs de grootte van het boeket is handig om te bespreken, ben je zelf klein van postuur dan is het een gek gezicht als je met een mega boeket in je handen loopt. De bloemist weet daar veel van af en kan je het beste advies geven. Daarnaast is de jurk niet onbelangrijk, het boeket moet natuurlijk mooi bij de jurk passen. Laat de bloemist foto’s zien van hoe de jurk er ongeveer uit komt te zien of je laat de bloemist de definitieve jurk al zien, dat is je eigen keuze. Zo kan de bloemist het bruidsboeket maken op basis van de jurk, misschien is er wel stof over van je jurk en wil je die in het boeket terugzien. Zo’n persoonlijk item maakt het bruidsboeket nog specialer.

Geef ook vooral aan wat je zelf mooi vind en wat je niet mooi vind, jij bent ten slotte de persoon die het bruidsboeket draagt.
Wanneer jij uiteindelijk binnenkomt met het prachtige bruidsboeket in je hand hoef je niks meer te zeggen: flowers don’t tell, they show..

Custom-made trouwringen jouw perfecte keus?

Je hebt er vast en zeker wel eens van gehoord; custom-made. Als je op zoek bent naar trouwringen die volledig aansluiten bij je eigen smaak en wens, dan is kiezen voor custom-made design een goede optie. Elk trouwringenset is uniek en dus echt custom-made. Het grootste voordeel van een custom made design is de vrijheid. Het is jouw kans om je grootste dromen waar te maken en om te toveren in een prachtige set trouwringen.

Er is geen display met kant-en-klare ringen waaruit jullie een keuze moet maken. Integendeel, het gesprek met de ontwerper is een ontdekkingsreis naar jullie ideeën, stijl en persoonlijkheid. Custom made trouwringen worden speciaal voor jou ontworpen en gemaakt. Jullie worden betrokken bij het hele design proces. Van welke kleuren, materiaalsoorten en edelstenen gaat jullie hart sneller kloppen? De ontwerper vertaalt jullie hartenwens in een passend en vooral persoonlijk advies

Bij custom-made trouwringen is niets standaard en nemen de designers tijd voor jullie. Omringd door de mooiste exemplaren schetst de ontwerper de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hierin kwijt.

Van klassieke stijlen tot onverwachte, speelse en betoverende designs,
elke custom-made trouwring wordt  perfect gemodelleerd naar jouw wensen. Jullie ontwerp wordt met veel zorg, vakmanschap en vaardigheid tot stand gebracht. Bovendien hoeven deze unieke trouwringen beslist niet duurder te zijn dan normale trouwringen.

Dit artikel is geschreven door ED Nobel
Volg ED Nobel op social media!

official-facebook-icon-png-4
a25f4f58938bbe61357ebca42d23866f

♥ Lees ook deze leuke blog’s ! ♥

2[1]
1[1]
2[1]
2[1]
4[1]
3[1]

Laat een review achter

WeddingFair