Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WeddingFair | 01/12/2020

Scroll to top

Top

Weddingplanner – Hoofdstuk: Thema

Thema

Overwegen jullie een thema op jullie bruiloft?
Een Thema op jullie bruiloft maakt de dag uniek. Thema bruiloften groeien de laatste jaren enorm.
Er zijn zoveel thema’s van vintage tot boerenbruiloften tot heel klassiek.
Het kiezen vaan thema is lastig.
Denk aan een favoriete kleur en speciale details.

LAAT JE INSPIREREN

Het kiezen van een thema, jurk, vervoer, diner en nog zo veel meer onderdelen is best een opgave. Daarom is het fijn om je alvast te laten inspireren voordat je keuzes moet gaan maken. Aan de slag dus!

Knippen, schuiven & plakken

Ja je kunt aan de bak, het is tijd om weer eens ouderwets te knutselen!

Het is best fijn om al die ideeën die je gekregen hebt voor de bruiloft te kunnen visualiseren, dit kan op een groot papieren vel, op een canvas doek of op een houten vierkant. Ligt er net aan waarvoor je kiest. Zo ontstaat er dus een moodboard, een sfeerbord. Zodat je voor jezelf duidelijk krijgt wat voor sfeer je wilt creëren met op je bruiloft. Dit moodboard kun je ook weer meenemen naar de eerste afspraak met je weddingplanner of trouwbedrijven bijvoorbeeld. Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden. Ook kun je het moodboard bijvoorbeeld meenemen naar  leveranciers, van de locatie of van je jurk bijvoorbeeld.

Je kunt helemaal los gaan, stofjes, printjes, foto’s, teksten alles! Verzamel alle bruiloftsmagazines uit je omgeving en je kunt aan de slag, knip als eerst alles uit waarvan jij denkt dat je mooi vindt. Vanzelf merk je dat je waarschijnlijk alles in een bepaald thema of stijl uitknipt, daarna kun je dit bij elkaar gaan leggen. Klopt het qua kleur en sfeer? Dan zit je goed!
Bij die kleur en sfeer kun je stofjes, patroontjes en printjes gaan leggen, zodat het thema nog meer vorm krijgt. Wanner je helemaal tevreden bent kun je het gaan opplakken. Lekker over elkaar mag, het hoeft niet allemaal recht naast elkaar. Dit houdt het lekker speels. Uiteindelijk is het de bedoeling na al dat knippen, schuiven van afbeeldingen en plakken dat je je eigen droombruiloft in een oogopslag kunt laten zien, aan bijvoorbeeld je aanstaande.

Mannen vinden het vaak lastig om een beeld te vormen bij alle ideeën die jij hebt, daarom is dit moodboard de ideale oplossing!

Nadat je moodboard klaar is kunnen jullie er samen naar kijken en overleggen wat hij er van vindt. Zo organiseren jullie een droombruiloft waar jullie beide helemaal achter staan.

5 TROUWTRENDS VAN WEDDINGFAIR

♥ Lees ook deze leuke blog’s ! ♥

Laat een review achter

WeddingFair